For å kunne konkurrere i fitness eller kroppsbygging må du være medlem i en klubb som er tilsluttet Norges Bodybuilding og fitnessforbund. Kaliber FKK har helt siden oppstarten i 2003 vært en av landets største og mest kjente klubber, og selv om vi har tilhold i Trondheim er det mange utøvere fra hele landet som stiller for oss.

Her er noen av fordelene du får ved å stille for Kaliber:

  • Vi sponser alle utøverne våre med gratis fitness-coaching i tiden fra uttak til teamet og til etter konkurranse. Fitness-coachen din følger deg tett opp og står for både kostholds- og treningsopplegget ditt, samt har ukentlige formsjekker med deg for justering av planen fra uke til uke. Enten på Kaliber, eller via skype/facetime hvis du ikke bor i Trondheim. Du kan hele tiden spørre coachen om alt du lurer på underveis, slik at du hele tiden kjenner at du er i trygge hender.
  • Du får mulighet til å delta på helgesamlinger på Kaliber med poseringstreninger, kurs/foredrag, sosialt samvær og mulighet til å få råd og tips fra erfarne ressurspersoner i klubben. I blant leier vi også inn eksterne ressurs-personer til slike samlinger, både fra inn- og utland.
  • Kaliber stiller med erfarne delegater/støtteapparat som hjelper deg med alt du trenger på selve konkurransedagen.
  • Du får delta i våre lukkede Facebook-grupper, der vi deler alt av relevant informasjon med deg, og passer på at du hele tiden er oppdatert om alt du trenger å vite.
  • Kaliber har lang erfaring innen sporten og har vunnet alt som er av medaljer med utøverne våre, så vi vet hva som skal til for å bli god, og vi kan gi deg de beste råd om hvordan du utvikler fysikken og formen din for å gjøre det bra i de forskjellige klassene.
  • Flere av coachene og ressurspersonene i klubben har over 10 års erfaring som coach, og mange har lang konkurranseerfaring som utøver selv i tillegg.

Medlemskontigent

Pris for medlemmer på Kaliber gym: kr 8000,-
Pris for de som ikke er medlemmer på Kaliber gym: kr 14000,-

Uttak til teamet

Vi holder uttak til teamet to ganger i året, og det foregår alltid på Kaliber gym i Trondheim. Uttak for å konkurrere i vårsesongen 2020 avholdes lørdag 16.november kl 11:00 (følg med på Facebook-siden vår eller Instagram for nærmere informasjon). På uttaket titter vi på fysikken din og ser om du har nok muskelmasse, at den er riktig fordelt i forhold til grenen du har lyst til å konkurrere i, og at fettprosenten din er tilstrekkelig lav til at du rekker å komme i konkurranseform på den tiden vi har til rådighet. I tillegg er det en liten intervjurunde for å avdekke motivasjon og andre ting vi syns er viktige.

Hva kreves av deg?

En god plassering i konkurranse handler ikke bare om å ha en god fysikk, det handler like mye om å kunne presentere denne fysikken på scenen, og for å bli god til det kreves det mye poseringstrening. Det kreves derfor at du øver mye på poseringer på egen hånd, og vi ønsker at du kommer på minst tre av helgesamlingene våre i Trondheim for å få lov å stille.

Nærmere info om hvilke datoer samlingene i sommer blir på kommer senere. Helgesamlingene inkluderer poseringstrening, kurs, sosialt, med mer.

Fitness er hardt og krevende, og passer ikke for alle. Sporten koster en del penger, det er en del reising, det kan være tøft å gå på diett, du må trene hardt og øve mye på posering. Det hele krever beinhard disiplin. Det er ikke noe du kan forvente å klare å holde på med på ethvert tidspunkt i livet, så pass på at du er topp motivert og at du har tid til å legge ned den innsatsen som kreves.