Mats Edvartsen

Daglig leder, medeier, fitness-coach og instruktør

Mats har bakgrunn som Idrettsansvarlig i Forsvaret. Han har vært tilknyttet Kaliber siden 2013.

Mats jobber for at Kaliber skal være et unikt gym som står for kvalitet i alle ledd, både når det gjelder kompetanse, utstyr og miljø. Han ønsker at alle skal føle seg velkommen på Kaliber, enten du er nybegynner eller idrettsutøver, skal vi møte deg på det nivået du er og gi deg den hjelpen du trenger for å kunne oppnå dine mål.

Mats har trent styrketrening siden han var 17år, har konkurrert i Athletic Fitness og i Classic Bodybuilding, ble i CBB kvalifisert til å stille for Landslaget i EM. Han er også en aktiv og engasjert Fitness Coach for andre utøvere.

Personlig trening

Stian Schanche

Leder for Team Kaliber fitnessklubb

Stian er selv aktiv konkurranseutøver i Men’s Physique, poseringstrener, og øverste leder for Kaliber Gym Fitness og Kroppsbyggerklubb.

Gunnar Strand Jacobsen

Medeier og fitness-coach

Gunnar grunnla Kaliber i 2002, og er i dag medeier og fitness-coach for fitness-teamet til Kaliber.

Han er ISSA-sertifisert PT, og en av Norges mest meritterte fitness-coacher, med 18 års erfaring.

Personlig trening

Line Celius

Medeier

Line jobber for og er utrolig stolt av at Kaliber har et fantastisk hyggelig miljø der alle hilser på alle, og hvem som helst, når som helst, kan sette seg ned i sofaen for en kopp kaffe og en hyggelig prat.

Jobber i hovedsak som Online Personlig Trener, og er en av de i Norge med lengst fartstid innen det, er Sertifisert Internasjonal IFBB Fitness Coach og coacher utøvere innenfor de fleste fitnessgrenene.