Infodag om fitness & uttak til teamet

Program for lørdag 31.oktober

Kl 11: generell info om fitness, i plenum inne på gymmet

Kanskje har du fulgt med på fitness lenge og tenkt at det ser gøy ut, eller kanskje vet du ikke så mye om det og er nysgjerrig.

Kanskje har du trent lenge og har satt deg en dato for når du har lyst til å være på scenen, og trenger bare en klubb og en coach som kan hjelpe deg med oppkjøring og siste finish.

Eller kanskje du såvidt har begynt å trene men har lyst til å rette inn treningen din mot fitness-kropp allerede fra dag en.

Uansett hvem du er, så kan vi på Kaliber hjelpe deg! 🙂

 

Kl 12 – 17: anledning til samtale med hoved-coach og gymeier Gunnar om fitness og dine muligheter

I tillegg til Gunnar kan også en erfaren utøver bli med på samtalen. Da får du mulighet til å vite mer om hva alt går ut på og hvordan Kaliber kan hjelpe DEG å komme i gang med fitness-konkurranser eller å trene mot fitnesskroppen.

 

Kl 12 – 15: uttak til teamet for de som har lyst til å stille i vårens konkurranser

Da går du inn i garderoben til et dommerpanel bestående av tre IFBB dommere (Line Celius, Anita Auseth og Silje Stellander) og den erfarne coachen Elisabet Haugsbø, som selv er bodyfitness-utøver og Arnold Classic-vinner. For herreklassene vil det også være gode utøvere fra de respektive klassene til stede i dommerpanelet.

De titter på din nåværende muskelmasse, symmetri/proporsjoner og fettprosent, og gjør en vurdering av om du (på forsvarlig og realistisk vis) kan komme i form allerede til våren eller om du bør sikte mot en senere sesong.

 

Andre ting som skjer

Fra kl 14-15 skal de bikini fitness-utøverne som skal konkurrere nå på NM i november ha poseringstrening

Fra kl 15-16 skal Mens Physique-gutta som skal stille på NM posere

Fra kl 16-17 skal Classic Bodybuilderne og Bodyfitness-jentene posere

 

Poseringstrening søndag

For de som tas ut til teamet på lørdag blir det første poseringstrening på søndag. Inndelingen blir som følger:

MP kl 12-13
CBB/BF kl 13-14
Bikini kl 14-16

Bikini-klassene er låst til disse tidene, men i de andre klassene kan det hende det blir mulighet til å holde på mer / lenger enn de oppsatte tidene – avhengig av hvor mange som stiller opp og hjelper til.

Disse øvingene blir sammen med de som skal stille nå i høst.
Sosialt
Vanligvis pleier klubben å arrangere noe sosialt på lørdagskvelden, men pga covid-situasjonen har vi valgt å avstå fra det denne gangen.