Sofie forteller om hvorfor hun trener på Kaliber:

Jeg begynte å trene på kaliber for å ta treningen min ett steg videre. Jeg drives av konkurranse og råskap rundt meg, og vil alltid gi ekstra for å bli bedre. Denne type råskap og motivasjon fant jeg raskt hos Kaliber. Det skjer noe spesielt med stemmningen på ett gym der alle drives av det samme, og dette verdsettes høyt hos meg!

– Sofie Rostad

Stian forteller om hvorfor han valgte Kaliber:

Jeg trente på kaliber grunnet apparatene og plassen, og ikke minst miljøet. Jeg bor nå i Ålesund og får da ikke trent der, og det merkes. Jeg savner det kjempemasse.

Folkene og miljøet er det som gjør dette til den beste plassen å trene, uansett om du vil «komme i form», eller vil hevde deg i fitness. Jeg har trent og jobbet på flere forskjellige gym i landet, men kaliber har en spesiell plass i hjerte mitt.

Jeg hadde jo personlig null planer om å stille i fitness når jeg startet å trene på kaliber, men så kom det uttak og folk lurte på om jeg var gira. Og velkomsten jeg fikk av min nåværende coach Mats, og resten av teamet, var magisk. Såklart vil jeg stille med og for en slik gjeng.

Alle er imøtekommende, og uansett om du er debutant eller har stilt i 20 år, alle er like og alle hjelper alle uansett. Så, om man bor i Trøndelag, så er det for meg bare en plass å trene. Om du bor midt i byen, er det verdt 10-15 min med buss for å trene på Tiller, uten tvil!

– Stian Tangen

Alf forteller historien om hvordan Kaliber har hjulpet han til scenen og blitt til hans Andre hjem.

Da jeg flyttet til Trondheim, så var det ikke i tvil om hvilket gym jeg ville trene på! Jeg hadde hørt mye om kaliber hjem i Kristiansund og fitness miljøet Og jeg hadde en drøm om det samme! Jeg var veldig beskjeden og litt usikker i starten, jeg var tross alt både ny i byen og på gymmet da jeg kom innom. Men det endret raskt når ett lystig hei kom fra disken og ble godt tatt i mot av den daglige lederen og stolt kan si min coach, Mats Edvartsen! Jeg følte meg veldig velkommen og ble allerede på hils med mange av medlemmene de første ukene, det som møter meg der er helt råe medlemmer og ansatte. En ny motivasjon av en annen verden alt fra ville styrke løftere til atleter som sto på scena eller inspirerende vektnedgangs historier som jeg fikk høre om det var mye å se opp til.

Jeg som var veldig sjenert og litt tilbaketrukken før trengte ikke å være det. fordi folk var så hyggelige og man trengte ikke å være redd for å spørre om hjelp om det var noe. Jeg fikk mye råd, tips, diverse planer av Mats som jeg skulle følge og som ikke minst fungerte. Jeg fikk mye framgang i det jeg gjorde og gjør det fortsatt. Jeg har trent mange plasser og drevet med mye idrett, men jeg har aldri følt meg mer hjem og hatt så stor framgang på kort tid enn det jeg gjør der. Jeg og flere kaller det vårt andre hjem og ikke uten grunn. For på veien på til mitt livs beste form og scenen, så var det ikke bare trening og kosthold det handlet om, men det ble mange nye venner og sosiale sammenkomster også. Noe som førte til ett godt å trygt miljø for min del. Jeg har mye å takke kaliber gym for, etter bare to år har jeg kommet i mitt livs beste form, fått gode vennskap, selvtilliten har blitt mye bedre, jeg får hjelp til å klare målene mine. Jeg føler meg inkludert, jeg har rett og slett fått den livsstilen jeg har alltid ønsket.

Kaliber gym mitt andre hjem! ❤️

– Alf Inge Knudtsen

Hør mer om hvorfor Hassan begynte på Kaliber:

Jeg begynte å trene på kaliber for å oppnå mine mål, og jeg ble veldig godt tatt imot som ny på treningssenteret.

Ikke bare har Kaliber et glimrende utvalg av treningsutstyr som hjelper meg å få max utbytte av øktene mine, det har også det beste og mest livlige miljøet!

Jeg er veldig stolt av å stille jeg får stille konkurranser og representere Kaliber og teamet!

– Hassan Aden

Ida forteller hvorfor hun trener på Kaliber:

Jeg trener på Kaliber fordi det er motiverende! Dette er senteret for oss som rett og slett digger styrketrening, og som har lyst til å bli bedre og sterkere.

Jeg elsker å trene på et senter med masse likesinnede mennesker som også har samme mål som meg.

Høy musikk, Trondheims største utvalg av treningsapparater og engasjerte, både medlemmer og ansatte, verdsettes enormt!

– Ida Kristin Johansen

Debora forteller om hvordan det var å begynne på Kaliber:

Jeg kom inn på Kaliber for første gang november 2019, og det første som møtte meg var ett fantastisk miljø med mennesker som var livlig, glade, hyggelige og dedikerte. Det var som å komme inn til en svær familie. For meg som kun har drevet på med idrett som fotball og sprangridning, kunne jeg ikke sett for meg at jeg skulle bli så glad i å være på ett gym.

Det er alltid god stemning når man kommer på Kaliber, og alle som både trener og jobber her er kjempe dyktige, dem hjelper og deler sin kunnskap mer enn gjerne.

På kaliber får man seg treningspartnere, venner, kunnskap, motivasjon, glede og ikke minst man blir omringet av folk som heier på deg! Uten tvil blitt mitt andre hjem.

Medlemmer på gymmet, teamet Kaliber FKK, daglig leder og min coach Mats Edvardsen følger meg opp, heier på meg og gjør meg klar for å kunne prestere best mulig på scenen, jeg er heldig!

 

 

«Surround yourself with positive people who are going to push you towards greatness».

– Debora A. Iversen

Martin forteller om sin opplevelse av å starte på Kaliber:

Det første som møtte meg da jeg startet min prøvemåned hos Kaliber Gym var et ungt og livlig miljø, med utrolig hyggelige, dedikerte og treningsglade personer. Alle motiverer hverandre positivt og kommer med innspill og hjelp om du trenger dette, det er som en stor familie! På alle måter et Gym på et helt annet nivå. Fikk straks god hjelp og oppsatt treningsprogram, målrettet for mine ambisjoner. Etter kort tid var jeg bestemt for å begynne å trene her fast, 110% motivert og dedikert til å ta treningen til nye høyder. Energien i gymmet er helt vill, motivasjonen stiger for hver økt. Takk til kaliber og alle folkene som bidrar til et felles godt miljø!

– Martin

Øzlem forteller om hvordan livet hennes har endret seg etter at hun meldte seg inn på Kaliber:

Ahh, hvor skal jeg starte. Jeg har aldri likt trening før, har prøvd flere treningssenter men har ikke trivdes i det hele tatt. Har følt at jeg ikke passer inn og var lei av alle blikk. Du var liksom annerledes om du ikke var fit. SÅ fikk jeg høre om kaliber og hva de drev med. Hjelpen, støtten og det fine samholdet på kaliber. Skal jeg eller skal jeg ikke. Bestemte meg til slutt for å prøve, jeg måtte forandre livet mitt, vekta og helsa gikk bare nedover. Så jeg stakk innom med en venn for å melde meg inn og få en veilendningstime. Og da var det gjort, dette forandret meg totalt. Har gått ned 15 kg og mange cm:) og livet er så mye lettere. Har nå mye energi og livsglede som jeg deler med barn, venner og familie:) takk for at Kaliber finnes:)) og treningen skal jeg absolutt fortsette med. love my new life!

– Øzlem

Mariken forteller hvordan Kaliber har påvirket henne:

Kaliber har gitt meg trua på at alt går ann og at livet er fantastisk. De folkene som trener der: verdensmestere og mosjonister. ALLE gir meg en helt magisk energi og motivasjon. Trenere er unikt opptatt av min fremgang og jeg får meg til å stå på og gi 100 hver gang! For ei som bekka 40 i sommer og føler seg i mye bedre form enn da hun var 20 takker jeg Kaliber Gym for å ha vist meg veien mot et MYE bedre liv!

Det er tilbakemeldinger som dette vi jobber for å skape hver dag. og det er herlig å se at vi lykkes av og til! 🙂

– Mariken

Linn forteller om sin opplevelse av å starte på Kaliber:

Jeg har vært i endring i hele år, men etter at jeg begynte på kaliber i høst har virkelig ting skjedd. Med god hjelp av Robert har jeg funnet en ny livsstil. Jeg har fått et nytt syn på min egen kropp, og hva den trenger. Miljøet på kaliber er så mye mer enn diett. Det handler om å ta vare på kroppen sin, men det er jo et stort fitnessmiljø der så utseende blir jo automatisk i fokus. Men det er ikke negativt, for det hander ikke om å være minst mulig (heller størst) 😉

– Linn