Caroline forteller om hvordan hun har opplevd å begynne på Kaliber:

Da jeg først satte min fot inne hos Kaliber, var jeg veldig skeptisk, og litt redd for hva som møtte meg. Mest redd var jeg for hva folk tenkte, da jeg var mye større enn de som trente der. Jeg var redd for å bli dømt. Men, siden dag 1, så har jeg bare møtt positive og hyggelige mennesker som har vært med på å løfte meg opp, og å hjelpe meg i kampen mot kiloene. Jeg setter stor pris på alle som jobber der, og alle de hyggelige menneskene som trener der. 🙂 Ting hadde vært mye vanskeligere, hadde jeg ikke hatt en plass som Kaliber å gå til. Jeg har fått et generelt mye bedre syn på livet, og har funnet en ny livsgnist. 🙂

– Caroline

Christina sin utvikling etter hun ble tipset om Kaliber:

Har hele livet vært aktiv , trent mye innen ski idrett..alltid vært den slanke jenta som fikk gode komplement… Fikk spiseforstyrrelsa i ungdomstida, men fikk orden på det da jeg ble gravid første gang. Etter 3 svangerskap , der jeg veide 120 kg siste graviditet ( er 174 cm høy ) å en haug med strekkmerker, så følte jeg at kroppen min var tapt .. Ingen komplement lenger…. Ingen blikk å møte heller… Ble deprimert. Da jeg etter røykeslutt la på meg enda 17 kg til… Da bestemte jeg meg for å begynne å trene! Gikk på den lokale gymmen ofte,… Uten noe særlig fremgang. Ble tipset om Kaliber og Gunnar tok kontakt , å fikk raskt et opplegg her Sliter jo fortsatt med dårlig selvbilde , å ser ikke helt framgang til tider, så går på litt smeller pga det innimellom. Da er det greit å ha bilder Har nå gått et år siden jeg fikk opplegget. Å dette har forandret mitt syn på kosthold og trening Sakte men sikkert kommer selvtillit tilbake Kaliber Treningsstudio – Gunnar og Line ser bare muligheter når man selv ser umuligheter Så takk ! For å hjelpe meg inn i riktig vei <3

– Christina

Aligul forteller historien om hvordan Kaliber har hjulpet han til en livsstilsendring som foreløpig har resultert i et vekttap på over 50 kg:

På en dag så endret hele livet mitt seg, både med tanke på mat og endring av livstil, jeg er en person som var veldig glad i god mat (fast food), den 07.07.2014 så våknet jeg og det første jeg kom på er at jeg må nå på trening, jeg hadde veldig stor motivasjon å ville gå til krig med meg selv, jeg ville vinne en kamp som jeg har altid tapt. Jeg har alltid vært overvektig siden jeg var 3 år, gjennom livet har jeg stort sett vært aktiv, har spilt fotball og basketball i flere år, men vekta gikk aldri ned.

Etter en tid så begynte jeg å tenke over helsen min, jeg «aksepterte» at jeg var stor, men aldri vært flau over meg selv, alle er mennesker i sin egen verden, men det jeg tenkte var at, hvis jeg fortsetter sånn og ikke tenker på helsen min så kunne jeg ikke levd i mange år, vekta jeg var på var dødelig vekt helt ærlig. Jeg satt å tenke hvorfor skal jeg tape når jeg har sjansen for å vinne? Jeg er dårlig taper med meg selv, jeg hater å høre at noe er umulig, hate å gi opp for tidlig, fordi jeg vet alle er sin egen legende, det er bare å finn ut hvordan du skal bruke deg selv på banen du er i, jeg har også tapt mange kamper mot meg selv, men det tok tid, nå har det gått 24 uker og har gått ned 50kg, jeg føler meg fantastisk, fordi jeg har fått belønningen min!

Det jeg ville klarte jeg, jeg hadde store mål, og har trent veldig hardt. Jeg begynte å kjenne meg selv mye bedre en før, det er som å bli kjent med en ny menneske og jeg føler meg mye sterkere! Jeg har fått stor støtte fra kaliber gym! Det er ikke bare et treningssenter. de er som familie, som er der når du trenger dem, og miljøet er helt fantastisk- Alle har støttet meg veldig mye på forskjellige måter, alle har treningsglede, alle har store mål, alle blir motivert av å høre på hvor hardt alle på kaliber gym jobber. Så vil jeg takke Thomas Hjelde Thoresen som har altid støttet meg og har hjulpet med alt som jeg har trengt gjennom den tunge tiden!

Tusen takk KALIBER GYM!

You are your own legend!
Take and just do it!

– Aligul Küçükyavuz

Britt sin historie om hvordan livet hennes har blitt påvirket av Kaliber:

Første dagen min der var i slutten av august 2013, og jeg ble tatt imot av den smilende betjeningen, og iløpet av dagen var jeg flere venner rikere! Med god oppfølging på både mat og trening av coach Gunnar forsvant kiloene, og treningsgleden har bare blitt større og større! I tillegg har jeg opplevd enorm mestringsfølelse, og blitt obs på at jeg klarer absolutt alt jeg vil. Jeg har gått ned hele 44 kg nå, men den beste gevinsten er at selvtilliten et blitt mye bedre, enorme mengder energi og enda mer glede og godt humør, noe som også gjør at jeg presterer bedre enn noen gang på skolen feks Kaliber er verdens beste gym, og vi er som en stor familie hele gjengen! Uansett om jeg er lei meg, glad eller sint; så får jeg utløp for alt der, og jeg er så utrolig takknemlig ovenfor alle som jobber der, og alle medlemmene, som motiverer meg og presser meg videre til å nå nye mål! Det er en deilig følelse å gå fra å til tider ikke ville se seg selv i speilet en gang, til å nå sprade rundt og føle seg strålende, og bare være fornøyd med seg selv. 🙂

– Britt

Linn Mette forteller om hvordan Kaliber har hjulpet henne til en livsstilsendring:

Kaliber Treningsstudio har på mange måter vært en stor brikke i min livsstilsendring da det er her jeg har lagt igjen flere timer med styrketrening,svette og mitt ønske om å bli den versjon av meg selv som jeg ønsker å være. Den dag i dag så står jeg her med -25 kg siden jeg startet på kaliber og tilsammen 35 kg siden min livsstilsendring i 2012 startet.

Jeg startet på kaliber i mai 2013 etter å ha hatt online coaching av Gunnar . Det første som møtte meg da jeg gikk spent og nervøs inn var et stort smil fra Line som pratet med meg som om hun hadde kjent meg i flere år og fortalte meg gledelig om miljø og gymmet. Følte meg velkommen fra dag 1 og føler meg fortsatt like velkommen når jeg går inn døra og ansatte og medlemmer hilser i det du kommer inn. Jeg har trent på treningssenter som sats,3t, og nautilus men ingen av disse kan måle seg med kaliber når det gjelder kunnskap,treningsglede og miljø. Det fine med kaliber for min del er at jeg kjenner på en helt annen motivasjon og inspirasjon spesielt de gangene noen kommer bort og sier bra jobba og at de ser fremgang. Jeg drar ikke lengre på trening for å bli trent, men for å TRENE. Gleder meg til fortsettelsen på Kaliber gym og det å jobbe mot nye mål.

– Linn Mette

Roger forteller om hvordan Kaliber har påvirket ham:

Det begynner å bli noen år siden jeg startet på Kaliber, men jeg husker det om om det var i går. Den første dagen, da Gunnar gikk igjennom mitt styrketreningsprogram, påpekte han at jeg var sterk i tricepsen. Jeg har vel knapt nok vært stoltere enn i det øyeblikket. En av de påfølgene dagene kjørte jeg benkpress og daværende Norges sterkeste mann, Richard Skog, kom bort og hjalp meg med teknikken min. Dagen etter hadde vi flexekonkurranse. Han flexet sin biceps og jeg mitt lår. Han vant…

Siden da har de gode minnene bare blitt bedre og stoltheten større. En liten treningsgnist har utviklet seg til en livsstil bestående av et sunt kosthold og treningsglede. Jeg har prøvd dietter og kosthold basert på både fornuft og idioti. Jeg har hatt perioder med mye trening og perioder med ingen trening. Jeg har dradd venner på trening og jeg har selv blitt dradd til trening. En spe begynnelse har ført til en jobb. Jeg er nå i startfasen av min karriere som personlig trener med et ønske om å hjelpe andre mennesker.

Jeg trener ikke på Kaliber fordi jeg skal stille i fitness eller bli et sunnhetsikon. Jeg trener på Kaliber for at jeg kan være meg selv! Har jeg en dårlig dag så er det alltid noen der som pusher deg i riktig retning og på gode dager er det high fives all around. Her kan du le, gråte og blø sammen med mennesker som ser deg for hvem du er, ikke hva du har på eller ser ut. Av alle de plassene jeg har trent på er dette plassen med bredest erfaring innenfor styrketrening. Den kunnskapen, gleden og vennligheten som er på Kaliber skal du lete lenge etter. Det er mange som skulle vært nevnt her, men da blir det en meget lang liste. Vil heller gi en stor takk til alle som trener der, jobber der eller drikker kaffe der. Glad i dere alle sammen.

– Roger

Martin forteller om sin opplevelse av å starte på Kaliber:

Det første som møtte meg da jeg startet min prøvemåned hos Kaliber Gym var et ungt og livlig miljø, med utrolig hyggelige, dedikerte og treningsglade personer. Alle motiverer hverandre positivt og kommer med innspill og hjelp om du trenger dette, det er som en stor familie! På alle måter et Gym på et helt annet nivå. Fikk straks god hjelp og oppsatt treningsprogram, målrettet for mine ambisjoner. Etter kort tid var jeg bestemt for å begynne å trene her fast, 110% motivert og dedikert til å ta treningen til nye høyder. Energien i gymmet er helt vill, motivasjonen stiger for hver økt. Takk til kaliber og alle folkene som bidrar til et felles godt miljø!

– Martin

Øzlem forteller om hvordan livet hennes har endret seg etter at hun meldte seg inn på Kaliber:

Ahh, hvor skal jeg starte. Jeg har aldri likt trening før, har prøvd flere treningssenter men har ikke trivdes i det hele tatt. Har følt at jeg ikke passer inn og var lei av alle blikk. Du var liksom annerledes om du ikke var fit. SÅ fikk jeg høre om kaliber og hva de drev med. Hjelpen, støtten og det fine samholdet på kaliber. Skal jeg eller skal jeg ikke. Bestemte meg til slutt for å prøve, jeg måtte forandre livet mitt, vekta og helsa gikk bare nedover. Så jeg stakk innom med en venn for å melde meg inn og få en veilendningstime. Og da var det gjort, dette forandret meg totalt. Har gått ned 15 kg og mange cm:) og livet er så mye lettere. Har nå mye energi og livsglede som jeg deler med barn, venner og familie:) takk for at Kaliber finnes:)) og treningen skal jeg absolutt fortsette med. love my new life!

– Øzlem

Mariken forteller hvordan Kaliber har påvirket henne:

Kaliber har gitt meg trua på at alt går ann og at livet er fantastisk. De folkene som trener der: verdensmestere og mosjonister. ALLE gir meg en helt magisk energi og motivasjon. Trenere er unikt opptatt av min fremgang og jeg får meg til å stå på og gi 100 hver gang! For ei som bekka 40 i sommer og føler seg i mye bedre form enn da hun var 20 takker jeg Kaliber Gym for å ha vist meg veien mot et MYE bedre liv!

Det er tilbakemeldinger som dette vi jobber for å skape hver dag. og det er herlig å se at vi lykkes av og til! 🙂

– Mariken

Linn forteller om sin opplevelse av å starte på Kaliber:

Jeg har vært i endring i hele år, men etter at jeg begynte på kaliber i høst har virkelig ting skjedd. Med god hjelp av Robert har jeg funnet en ny livsstil. Jeg har fått et nytt syn på min egen kropp, og hva den trenger. Miljøet på kaliber er så mye mer enn diett. Det handler om å ta vare på kroppen sin, men det er jo et stort fitnessmiljø der så utseende blir jo automatisk i fokus. Men det er ikke negativt, for det hander ikke om å være minst mulig (heller størst) 😉

– Linn